Det er mange anledninger til å kjøpe noen flotte smykker. Uansett hva den anledningen måtte være, sørg for at du vet hvem du kjøper smykkene til. Hvis det ikke er noe for deg, husk at du handler for dem og hva de liker, og ikke handler for deg selv.

Hvis du gir smykker i gave, er det enkelt å lage interessante og unike gaveesker som vil etterlate en innvirkning! Du kan finne smykker gaveesker i enhver håndverks- og hobbybutikk. Etter at du har din vanlige gaveeske, går du til skrotbestillingsgangen og plukker ut noen klistremerkepakker som matcher den stemningen du vil at gaveesken skal formidle. Å dekorere den vanlige boksen med disse klistremerkene gir den et fint dekorativt preg uten å bryte banken.

Bruk aldri smykker, spesielt gullstykker, i et svømmebasseng. Klor og andre kjemikalier som brukes til å holde bassenger rene, kan forårsake rask forringelse av smykket ditt. Sørg for at du fjerner alle brikkene, inkludert øredobber eller andre piercinger som du ikke kan fjerne for andre anledninger.

Bruk en klut fuktet med en løsning av vann og noen dråper oppvaskmiddel for å rengjøre perlene dine. Gni hver perle lett med kluten, og la dem lufttørke. Bløtlegg aldri perler, da det kan forårsake massiv skade på perlenes integritet. Å holde perlene rene sikrer et langt liv for dem.

Hvis du er så heldig å ha et fint smaragdsmykke, vil du være forsiktig med hvordan du rengjør det, da det krever spesiell forsiktighet. Du kan suge den i kaldt vann og deretter pensle den kort. Ikke bruk varmt vann, damp eller ekstrem varme, og rengjøring med harde løsninger bør unngås.

Når det gjelder å ta vare på smykkene dine, må du alltid fjerne dem før du bruker noen form for kraftige kjemikalier. Dette er viktig fordi når du bruker rengjøringskjemikalier, er det mulig at de kan komme i kontakt med smykkene dine og enten ødelegge det eller midlertidig desfigurere det.

En ødelagt lås eller en ødelagt kjede betyr ikke nødvendigvis slutten på ditt favorittsmykke. Se etter måter å tilpasse anheng, perler eller aksenter til en ny form. En glitrende, særegen brosje kan gjenges på en delikat gull- eller sølvkjede og deretter bæres som et halskjede eller armbånd.

Når du handler smykker til din kone eller kjæreste, bør du vurdere livsstilen og hobbyene. Hvis hun pleier å kle seg konservativt og liker tradisjonelle og klassiske stiler, velger du diamantpinner, enkle kjeder eller tennisarmbånd. Hvis hun stadig endrer utseendet, bør du vurdere smykker med utskiftbare anheng, steiner eller perler.

Du gjorde din due diligence. Du visste hvorfor og hvem du kjøpte smykket til. Tiden og krefter du brukte på shopping var vel verdt hvert minutt å vite at mottakeren av det fantastiske elementet absolutt ville like smak og stil.

Hvordan Lage Smarte Valg?