Vil du finne et fantastisk smykke for å gi antrekkene dine en farge? Eller kanskje du ønsker å kjøpe en gave til vennen din? Uansett, bruk disse tipsene for å komme i gang.

Hvis du har et rundt ansikt, hold deg borte fra lange dinglende øredobber. Slike øredobber får vanligvis ansiktet ditt til å se rundere ut og trekker oppmerksomheten bort fra flotte funksjoner du måtte ha. I stedet velger du å kjøpe små dinglende øredobber eller øredobber for en look som forsterker ditt runde ansikt og funksjoner.

Å finne det riktige smykket du kan bruke til en spesiell anledning kan være en vanskelig oppgave. Hvis du bruker håret i en up-do, kan et par dinglende øredobber se bra ut. Mens du har på deg en kjole med et «travelt» mønster, kan et enkelt halskjede og øredobber være mer passende. Baser smykkene dine på antrekket ditt og hva som vil utfylle det, og du vil være sikker på å finne det rette stykket for den spesielle anledningen.

Ikke kjøp smykker med mindre du vet sikkert at personen du kjøper det for, vil like det. Hvis din kone er fan av Tornerose, så er et dvergvedheng en passende gave. Ikke bare kjøp et smykke fordi det er søtt, sørg for at det også er passende.

Kjøp fine smykker for slanke kvinner og tykkere smykker til en større dame. Hvis din kone er liten, er en liten klokke passende. Kjøp den samme klokken til din seks fot høye ektefelle, og det passer kanskje ikke engang på håndleddet hennes! Uansett hva du gjør, IKKE kjøp menns smykker til en kvinne! Hun vet det andre øyeblikket hun legger øynene på det og kan bli fornærmet.

Ikke kjøp noen smykker som lett kan bli ødelagt, eller mottakeren kan bli skuffet. Mange anheng kommer i bittesmå små kjeder som er så skrøpelige at de går i stykker med en gang, og hvis din kjære mister det nye diamanthenget sitt, blir de hjerteskjæret. Hvis kjeden er utilstrekkelig som følger med et anheng, kan du kjøpe en større kjede eller bare kjøpe et annet anheng!

Bruk en vindusrens for å rydde opp i et smykke vintage. Spray en liten mengde vindusrens på et mykt, lofritt tøystykke. Gni kluten forsiktig mot smykkene til den glitrer. Vintage smykker er ofte funnet i dårlig stand, og bruk av denne rengjøringsmetoden kan få det til å se nytt ut.

La edelstenene glitre i smykkene dine som om de alltid er nye. Du kan få de vakre steinene til å se best mulig ut ved å suge dem i den samme løsningen som ble brukt til å suge proteser. Protesrensere er kostnadseffektive og allment tilgjengelige. Bruk en natt, så ser juvelene dine ut som nye igjen.

Når du kjøper smykker, er det en god idé å tilpasse dem. Du kan velge å ha en gravering på innsiden av stykket eller på baksiden av det. Det bør være et budskap som vil bety noe for personen som mottar smykkene, slik at de kan se på graveringen og tenke på gode minner fra fortiden.

Nå som du kjenner det grunnleggende ved valg av smykker, vil du kunne se de beste eksemplene av alle typer smykker, fra edelstener til edle metaller. Å kjøpe smykker av god kvalitet er en investering du vil sette pris på i årene som kommer.

Hvordan Lage Smarte Valg?