Du vil vite de beste tipsene og triksene for å få smykkene dine til å se best ut. Du har gjort alt du kan, men du ender fortsatt opp med flekkete, riper eller misfargede smykker. Følg eksperttipsene i denne artikkelen for å holde smykkene dine vakre.

Prøv å legge til et spesielt personlig preg på brikkene dine ved å få dem profesjonelt gravert. Du kan legge til omtrent alt, og det gjør det til et mer spesielt og minneverdig stykke for deg eller noen du bryr deg om. Du kan få navn, initialer, små meldinger, symboler, etc. fint skåret i brikkene dine for å virkelig gjøre dem unike.

Hvis du er fast på hvilken gave du skal kjøpe til en kvinne, fungerer smykker alltid. Sørg for at du vet hvilken størrelse den tiltenkte personen bruker i ringer og halskjeder før du kjøper. Det er ingenting verre enn å kjøpe et fint smykke som ikke passer til den tiltenkte mottakeren. Gjør research før du kjøper.

Hvis du mister sommerfuglstøtten til dine øredobber, kan du enkelt bytte dem ut. Alle lokale håndverksbutikker har erstatningsunderlag for øredobber i smykkegjennomgangene. Du finner dem i forskjellige metaller som sterling sølv, gullbelegg, sølvbelegg eller sølvfarget metall. Du trenger ikke lenger kaste dine gamle øredobber, du kan bytte ut støtten ganske rimelig.

Å lage dine egne smykker er enklere enn du tror. Du finner interessependler i håndverksbutikker som kan plasseres på kjeder du allerede eier, eller du kan enkelt kjøpe en billig kjede. Hvis du strikker eller hekler, kan du bruke garn til å lage chokers og armbånd. Selv om du kjøper og kombinerer varer du har kjøpt i butikken, kan du fremdeles lage dine egne smykker ved å lage dine egne smykker.

For å sikre at smykkene dine fremhever de beste egenskapene dine, velg brikker som fungerer med ansiktsformen din. For et hjerteformet ansikt, prøv chokers og dangly øredobber. Runde og firkantede ansiktstyper ser bra ut i øredobber i tårer, og lange halskjeder er også et utmerket valg. De med rektangulære ansikter bør velge korte halskjeder og runde øredobber. Hvis du har et ovalt ansikt, kan du trekke av hvilken som helst type halskjede, men kantete øredobber er best.

En del av valg av bryllupssmykker bør tas i betraktning når du skal gifte deg. Sparkly smykker, som dinglende diamanter, ser best ut når lys kommer fra alle retninger, slik det ville gjort ved en nattseremoni eller mottakelse. Bryllup på dagtid, spesielt utendørs, har en tendens til ikke å fremheve denne typen smykker også.

Hold deg innenfor budsjettet. Splurging utenfor budsjettet kan forårsake mange problemer, ikke bare økonomisk. Du kan ende opp med å føle deg overbelastet hvis du innser at brikken du kjøpte får deg til å sette deg i gjeld. Økonomisk overspenning av deg selv er ikke den beste måten å kjøpe smykker på, så hold deg til budsjettet.

Oppsummert vil du vite hvorfor smykkene dine ikke ser så bra ut som den dagen du kjøpte dem til tross for all omsorg du har gjort for dem. Forhåpentligvis lærte du ikke bare hvorfor dette skjedde, men også hvordan du kan forhindre det i fremtiden

Hvordan Lage Smarte Valg?